Eilen sen sitten tehin, laitoin tilaukseen uudet Tarotkortit, kosmiset Tarotkortit olisi nimi ja tietysti myös aiheeseen liittyvä kirja on mukana tilauksessa. En tiedä miksi mutta jokin vain sanoi minulle, että olen valmis uusiin kortteihin. Silloin kun ostin ensimmäiset Tarotkortit itselleni, ostin vasitella alottelijoille suositellun pakan, Rider Waite-pakan. Siinä on yksinkertanen symboliikka ja lyhyt kuvaus korttien kuvista. No, se tuli aika nopeasti tutuksi ja itse ajattelin että voisin ostaa itselleni hieman haasteellisemmat kortit. Seuraava pakka olikin sitten Crowleyn kortit. Siinä on symboliikkaa huomattavasti enemmän ja kuvat ovat haasteellisemmat tulkita. Aluksi oli kirja aika paljon mukana mutta nykyään tarvitsen sitä vähemmän kuin ennen. 

Joku on joskus sanonut että kortit pitää tulkita ilman kirjaa... miksi? Eikös jokaiselle tule ajan kanssa se oma tapa tehdä tulkintoja. Ei tässäkään ole vain yhtä ja ainoaa tapaa tehdä työtä. Jokainen tekee tulkinnat niinkuin itse tuntuu oikealta ja hyvältä. Mie toki käytän kirjaa jos ei kortit muuten aukea, ylheensä kun tutkin kirjasta jonkin kuvan vinkkejä niin sieltä se punainen lanka ennemmin tai myöhemmin löytyy ja näin saan asiakkaan tyytyväiseksi. 

Malttamattomana odotan että pääsen tekemään tulkintoja taas. Ylheensä varaan viikonlloppuiltoja näihin hommiin ja tehen sen aivan mielelläni. Joskus tuntuu että tuskin maltan oottaa perjantai-iltaa että saan arkihommat tehtyä ja pääsen ihmisten energioihin ja saan katsoa heidän asioita syvällisemmin korttien kautta. Moni on ollut tyytyväinen ja sehän on parasta ko saapi positiivista palautetta ja kiitosta. :D

No mutta.. parisen viikkoa varmaan pitää oottaa että saan uudet kortit kotiin. Sitten menee vielä jonkin aikaa että ehdin kunnolla tutustua kortteihin ennenkuin otan net käyttöön. Se onkin jännittävää kun saapi uudet kortit kuoria kotelostaan ja näkee net ensimmäisen kerran. En usko, että tähänkään menee kauaa ennenkuin voin net käyttöön ottaa. Se tieten riippuu myös siitä, kuinka ehdin niihin tutustuu. Pohjatyö kannattaa aina tehdä huolella niin lopputuloskin on sitten mieleinen.

TAROT%20PIECE-normal.jpg