Viime keväänä, en muista tarkkaan, mitä aikaa se oli mutta kevättä, ehkä huhti-toukokuuta, mie näin unen. Oikeastaan minut herätettiin katsomaan sitä unta. En muista mitä näin ennen tai jälkeen tämän mutta tärkein jäi mieleen ja varmaan juuri siksi että minut herätettiin sitä katsomaan.

Siinä oli muutama enkeli, kolme ehkä neljäkin. Yhdellä oli kädessä seinäkalenterin kaltainen vihkonen. Toinen enkeli näytti käsillään kalenteria ja mie menin vähän lähemmäksi nähdäkseni paremmin. Minulle näytettiin päivämäärää 3.10.

Heräsin oikeasti ja vähän aikaa mietiskelin ja sitten tuli mieleeeni tuo unenpätkä. Mitein olisiko hyvä vai huono päivä tuo kyseinen päivä, joka oli vielä kaukana tulevaisuudessa. Fiilikset oli hyvät, samoin energiat ympärilläni, ajattelin että ei se voi mitään pahaa ainakaan tuoda tullessaan.

Kevät ja kesä meni, oli siinä kesällä lyhyt suhdekin ja ajattelin joskus pikaisesti että toivottavasti se päivämäärä ei tarkoita että suhde päättyy silloin. No, se suhde koki tiensä pään jo elokuun lopulla eli sitä se ei voinut tarkoittaa.  Paljoakaan en tuota päivämäärä kesällä muistellut, joskus se toki käväisi mielen sivussa. Mutta mitä lähemmäksi se tuli sitä enemmän se ajatuksissa oli. En ollut kertonut kuin parille ystävälle mitä minulle oli näytetty mutta päivämäärää en kertonut etukäteen kellekään.

Edellisenä iltana mietin, tunnustelin energioita ja juttelin enkeleille, olin luottavaisella mielellä kun illalla laitoin nukkumaan.  Aamulla heräsin ja tietenkin muistin mikä päivä oli. Koko päivän oli hyvä olla, en pelännyt mitään tai miettinyt mitään negatiivista. Iltasella sitten tunsin että en ole yksin, enkelit olivat taas tulleet luokseni mutta tällä kertaa heitä oli enemmän kun normaalisti. Tunsin, miten hiuksiani silitettiin ja käsivartta siveltiin höyhenenkevein kosketuksin, samoin poskeani silitettiin. Rauhoituin ja hiljennyin, tunsin että takanani seisoi joku. Laitoin silmät kiinni, kuuntelin. Sitten minulle näytettiin kuka takanani seisoi, näytettiin minun oma suojelusenkelini. Hän on pitkä ja hänellä on vaaleankeltaiset, puolipitkät hiukset, vaalean sinertävä, pitkä puku jossa pitkät hihat. Siivet on isot mutta kapeat, pienten sulkien peitossa. Hän seisoi takanani, silitti hiuksiani päälaelta. Minulla on niin hyvä ja rauhallinen, suorastaan taivaallinen olla siinä enkelini kanssa.

Tuon kyseisen päivän jälkeen on tämä minun henkinen kasvuni edistynyt huimaa vauhtia. Kanavointi onnistuu paremmin, nopeammin kun ennen. Saan kontaktin enkeleihin ja henkimaailmaan helpommin ja korttitulkinnat / katsominen onnistuu paremmin kun ennen. Eli edistystä tapahtui tuon päivän jälkeen todellakin paljon.

Suojelusenkelini kertoi nimensäkin minulle tuossa jokin aika sitten mutta siitä kirjoittelen myöhemmin.
 

YLIPAPITAR-normal.jpg