Hiukkasen on aikaa kulunut ko oon täälä viimeksi käynyt. Kaikkea mahdollista on tapahtunut eikä net kaikki ole niin positiivisia asioita. 

Henkimaailma on ollut läsnä entistä enemmän ja sehän on ihan jees ko sielä olhaan hyvän puolella. On enemmän kuulunut liikehdintää ja askelia. Keittiön kaapin ovet on olheet ahkerasti liikkeellä.

Vaihdoin viime kesänä työpaikkaa paikalliseen terveyskeskuksen vuodeosastolle ja sielähän henkimaailma on hyvinkin aktiivinen. Häätyy siitä kirjoitella erikseen, nyt vain pieni yhteenveto viime vuosien tapahtumista. 

Muutamat tai ainakin pari uutta Tarotkorttipakkaa on tullut lisää ja yksi enkelikorttipakka. Niistäkin tehen esittelyn myöhemmin. 

Unia on nähty ja kovasti unien tulkintaa harjoitettu. Tylyä vaan ko häätyisi pitää unipäiväkirjaa niin se auttaisi jonkin verran. Ko ei jaksaisi yöllä kesken unien alkaa kirjoittelee unia muistiin. Sen jälkeen on niin vaikeaa päästä takaisin uneen ja aamulla ei muista puoliakaan, mitä on nähty. Unipäiväkirjaa pidin jonkin aikaa, mutta se on jäänyt pikkuhiljaa pois ja näin takaa mulle paremmat yöunet. Tallella se toki on, mitä oon sinne joskus kirjoitellut. 

No mutta, tässä nyt kuiten pieni muistutus että tämä blogi on vielä olemassa. Häätyy nyt ottaa iteeään niskasta kiinni ja aktiivisemmin kirjoitella tänne. 

KRISTALLIENKELI.jpg

Kuva netistä.